Revision [582]

This is an old revision of VihreaKuula08 made by AdminDare on 2019-10-12 16:52:06.

 

Vihreä kuula 08: Operaatio Hiekkalaatikko, osa 2


<-- Vihreä Kuula 07 - Vihreä Kuula 09 -->


Perjantai 10.8. 2018:, keskipäivä

Stafford saa kiintolevyn auki, ja on löytänyt vieraskielisiä dokumentteja. Murray tunnistaa, että kyseessä on fennoskandikieli; niinpä Louhela kutsutaan tulkitsemaan sitä. Kyseessä on Ellilän haastattelumuistiinpanoja. Lähikylissä kyselyä Kali-Khatista, "kukaan ei myöntänyt tietävänsä mitään". Mukana myös sähköhäiriöiden esiintymishavaintoja.

Koirapartio (mukana Yli-Kojo, Jordan) tekee etsintäkuviota keskipäivän helteessä. Koira on saanut ainakin jonkinlaisen jäljen. Ohi tuhotun vanhan T-62:n, alas sillalle, jonka takana on rinteessä kyä. Kylän liepeillä nuoret pojat pelaavat jalkapalloa. Jordan tervehtii poikia pashtuksi, mutta juttelemaan ei jäädä. Pojast näyttävät ystävällismielisiltä. Radiolla lähetetään sijainti-ilmoitus tukikohtaan. Jordan kutsuu kevyen autoryhmän tankille päivystämään.

Stafford koettaa löytää radiohäiriöistä jotain kuviota, mutta dataa ei ole riittävästi. Louhela yrittää tehdä saamansa tekstin perusteella arviota Ellilän mielentilasta, mutta korkeintaan teksti on muuttunyt pelkistetymmäksi. Louhela juo kahvia tukikohdan lääkärin kanssa ja haastattelee tätä hieman.

<-- Vihreä Kuula 07 - Vihreä Kuula 09 -->
There are 2 comments on this page. [Show comments]
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki