ARGON


Julkinen versio hahmosta.


Ar 18
"They named you lazy,
but it takes strength to resist.
To stand by. To shield."


 (image: http://kuula.karmavector.org/images/Kuvitus/essi_hankala.jpg)


Oikea nimi: Essi Hankala
Ikä: 45 (synt. 1972)
Ammatti: Kemisti, TUKES
163 cm, vantterarakenteinen, ehkä hitusen ylipainoinen


Vinjetti


Kerrostalokolmio Malmilla lauantai-iltana. Raskasrakenteinen, tatuoitu nainen olohousuissa ja hihattomassa topissa rötköttää sohvalla, syö sipsiä katsoo televisiosta Game of Thronesia. Puhelin soi. Argon vastaa kärttyisästi, mutta kärttyisyys muuttuu huolestuneisuudeksi, ehkä jopa peloksi. Puhelun jälkeen hän nousee sohvalta, ja kävelee asunnon eteiseen. Siellä 16-vuotias urheilullinen nuori kundi, Argonin poika Henkka, laittaa itseään kuntoon illanviettoa varten.

Argon sanoo olevansa muutaman päivän työmatkalla, ja kysyy, pärjääkö Henkka sen aikaa yksin. Henkka vakuuttaa pärjäävänsä. Poika ja äiti puhuvat hieman ristiin: äiti on hermostunut muttei oikein osaa ilmaista tätä, poika taas huokuu teini-ikäisen viileää itseluottamusta eikä ole kovin kiinnostunut äitinsä menemisistä.

Henkan kanssa juteltuaan Argon soittaa omasta makuuhuoneestaan Kiira-tyttärelleen. Opiskelijakommuunissa asuva Kiira ei ole kovin innostunut äitinsä määräyksestä katsoa Henkan perään ja soittaa tälle joka päivä. Kiira on sitä mieltä, ettei mitään syytä huoleen ole. Argon puree huultaan, eikä sano, että olisivatpa asiat todella niin.
CategoryHahmot
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki